Tulosta
Kategoria: Uncategorised
Osumat: 1051

MYYRMÄKI-liike ylläpitää tapahtumakaluston lainavälinepalvelua, jonka tavoitteena on mahdollistaa monipuolisten asukaslähtöisten tapahtumien järjestäminen Myyrmäessä. Kulttuuritalo Myyräncolossa sijaitsevasta palvelusta voi lainata äänentoistolaitteita, tapahtumatelttoja, festaripöytiä sekä muuta kalustoa. Välineet on tarkoitettu ensisijassa asukkaiden sekä erilaisten yhdistysten järjestämiin tapahtumiin Myyrmäen suuralueella, mutta niitä lainataan myös muualle Vantaalle. Kaluston kaupallisesta käytöstä peritään kuitenkin pieni korvaus.

Ohjeet lainavälinepalvelun käyttöön


1) Saatavilla olevaa kalustoa voi selata sivun oikean reunan valikossa. Lainattavat välineet on ryhmitelty seitsemän eri otsakkeen alle. Osaa tavaroista on saatavilla vain yksi kappale, mutta esimerkiksi  telttoja, fesataripöytiä, jatkokaapeleita sekä monia muita vastaavia löytyy useampia kappaleita. Tavaroiden yhteydessä on kerrottu paljonko niitä on yhteensä ja kuinka monta on vapaana valitsemanasi ajankohtana. Tavaroiden kohdalla on myös kerrottu niiden sijainti. Pääsääntöisesti tavarat löytyvät Myyräncolon lainavälinepalvelusta, mutta osaa tavaroista säilytetään Myyrmäen montun konteissa tai Coworking Myyr York tilassa kauppakeskus Isomyyrissä.

2) Valitse haluamasi määrä sekä paina "Varaa nyt" painiketta niin tuote siirtyy lainauskoriin. Voit koota kaikki tarvitsemasi tavarat yksitellen koriin.

3) Täytä tämän jälkeen varaajan tiedot sekä vahvista varaus. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen varauksestasi.

4) Tavarat on noudettavissa varauksen alkamisajankohtana Myyräncolon lainavälinepalvelusta mikäli et saa muuta ilmoitusta noutoajankohdasta tai -paikasta.

5) Tavarat tulee palauttaa sovittuna ajankohtana noutopaikkaan.