MYYRMÄKI-liike 10 vuotta valotaidetta: Humas of Myyr York


Olli Bergin valokuvista ja myrtsiläisiltä kerätyistä tarinoista koostuva videoprojisointi nähtävillä Myyräncolon katolla.

Valokuvanäyttely MYYRMÄKI-liikkeen historiasta


Nähtävillä 2.-11.12. klo 8:00 - 20:00

Myyräncolo, A-rapun ala-aula, Jönsaksentie 6 A

Myyräncolon porrasgalleriaan kerätään valokuvanäyttely, joka esittelee MYYRMÄKI-liikkeen toimintaa 10 kuluneen vuoden ajalta.

 

Päivitetty 29.5.2021

 Palvelun ylläpitäjä

1. Palvelua ylläpitää MYYRMÄKI-liike (Elävä kaupunkikulttuuri ry), joka tekee lainaajien kanssa sopimukset kaluston lainaamisesta. Lainattava kalusto on sekä MYYRMÄKI-liikkeen että Vantaan kaupungin omistamaa.

Lainaajat

2. Kalustoa lainataan vantaalaisile toimijoille tai Vantaalla järjestettävään toimintaan. Laitaajien tulee olla ei kaupallisia toimijoita kuten asukkaita, kolmannen ja neljännen sektorin toimijoita sekä muita vastaavia  kaupungissa ja kaupungin alueellatoimivia tahoja.

Kaluston käyttötarkoitus

Kalustoa lainataan lähtökohtaisesti asukkaille avoimiin tapahtumiin. Kalustoa ei lainata tapahtumiin joilla on selkeästi kaupallinen tai yksityinen luonne. MYYRMÄKI-liikkeen omistamaa kalustoa voidaan kuitenkin vuokrata erillisen tarjouksen perusteella myös kaupalliseen käyttöön. Tapahtumat jonne kalustoa lainataan, tulee ilmoittaa Vantaan tapahtumakalenteriin (https://tapahtumat.vantaa.fi/) sekä mikäli tapahtuma järjestetään Myyrmäen tai Kivistön suuralueilla niin myös Menoks.fi (http://www.menoks.fi) kalenteriin.

Laina-aika

Laina-aika on lähtökohtaisesti korkeintaan viikko sisältäen nouto- ja palautuspäivät, kuitenkin korkeintaan tapahtuma-aika lisättynä nouto- ja palautuspäivillä. Pidemmistä laina-ajoista tulee sopia ennakolta erikseen. Kalusto tulee palauttaa sovittuun ajankohtaan mennessä tai olla yhteydessä ennakolta laina-ajan jatkamisesta.

Lainatut tavarat on lähtökohtaisesti noutaa ja palauttaa lainaamon aukioloaikoina maanantaisin Klo 10:00 - 19:00 ti-to klo 12:00 - 17:00 ja perjantai 12:00 - 20:00. Tarkemmat nouto- ja palautusajankohdat sovitaan erikseen. Aukioloajan ulkopuolisista noudoista ja palautuksista peritään 20 euron avausmaksu.Kaluston sijainti

Kalustolainaamo sijaitsee Myyräncolossa (Jönsaksentie 6), joka toimii nouto- ja palautuspisteenä, mikäli erikseen ei sovita muuta.

Kalusto kunto

Kalusto luovutetaan käyttökuntoisena ja se tulee palauttaa vastaavassa kunnossa. Mikäli kalusto rikkoutuu lainan aikana, siitä tulee informoida lainaamoa välittömästi.

Korvausvelvollisuus kadonneen tai rikkoutuneen kaluston osalta

Lainaaja sitoutuu korvaamaan hallustaan mahdollisesti kadonneen tai laina-aikana vaurioituneen kaluston. Korvausvelvollisuus ei koske normaalia kulumista ja siitä johtuvaa vikaantumista.

Lainaamon ilmoittaminen tapahtuman yhteistyökumppanina

Lainaajan tulee omassa markkinoinnissa ja viestinnässään kertoa että lainaamo toimii tapahtuman yhteistyökumppanina.