Logo
Tulosta tämä sivu

Katutaidehanke

T1-1

MYYRMÄKI-liikke on käynnistänyt Vantaan taidemuseon sekä Vantaan kaupungin tuella hankkeen, jossa Myyrmäkeä ollaan maalaamassa eurooppalaisittain merkittäväksi katutaidekohteeksi. Hanke pitää sisällään muun muassa alikulkutunneleihin toteutettuja graffiteja, talojen päätyihin toteutettuja muraaleja, kaupunkikalusteisiin toteutettuja pienimuotoisia töitä, kaksi avointa graffitiseinää sekä Vantaan Taidemuseolla järjestettävän Meidän katu näyttelyn 26.9.2014 - 6.2.2015. Katutaidehankkeen toteutuksessa ovat MYYRMÄKI-liikkeen ja taidemuseon lisäksi olleet mukana Street Art Vantaa, Multicoloured Dreams, Kilterin koulu, Vaskivuoren lukio, Martinlaakson koulu, Martinlaakson lukio ja Vantaan kuvataidekoulu.

Kartta Myyr Yorkin katutaidekohteista

streetartgallery

 

Klikkaamalla kuvaa saat ladattua omalle koneellesi kartan Myyr Yorkin katutaidekohteista!

Myyrmäki -liikkeen katutaidehankkeeseen voi ilmoittautua mukaan liikkeen Facebook -sivuilla tai tämän verkkosivun kautta. Facebookkiin on luotu erityinen Graffitti ryhmä uusien töiden organisointia varten.

Lisätietoja saa Klaus Kojolta myös sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viimeksi muutettumaanantai, 29 joulukuu 2014 13:21
© MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry 2016