Myyrmäen palveluhakemistoon

Myyrmäestä löytyy monimuotoisia kaupallisia sekä julkisia palveluita. Alueen elinvoimaisuuden kannalta on tärkeää, että asukkaat käyttävät oman asuinalueensa palveluita, jotka löytyvät useimmiten lyhyen kävelymatkan päästä. Tällöin Myyrmäestä muodostuu elävä kaupunginosa. Kokoamme tälle sivustolle palveluhakemiston siitä, mitä kaikkia palveluita suuralueeltamme löytyy. Palveluhakemisto tulee löytymään omalta välilehdeltään myös Myyrmäki -liikkeen Facebook sivuilta. Hakemistossa esiintyvät yrittäjät ovat omalta osaltaan samalla tukemassa Myyrmäki -liikkeen toimintaa sekä tämän sivuston ylläpitoa. Tästä syystä tietojen jättämisestä peritään pieni yrityksen kokoon sidottu vuosimaksu.

Omat tiedot voi kätevästi jättää ja maksaa Holvi.com palvelussa. Myyrmäki -liike on sitoutunut avoimeen budjetointiin, jossa  budjetoidut sekä toteutuneet tulot ja menot ovat avoimesti näkyvillä. Myyrmäki -liikkeen toiminta perustuu pääasiassa asukkaiden vapaaehtoisuuteen, eikä taloudellista toimintaa pyritä tietoisesti kasvattamaan. Isommat projektit toteutetaan yhteistyössä Myyrmäki-Seuran sekä muiden kumppaneiden kanssa. Verkkosivuista, viestinnästä sekä tapahtumien organisoinnista aiheutuu kuitenkin pieniä kuluja, jotka pyritään kattamaan palveluhakemiston tuotoilla.

Ilmoita yrityksesi tiedot palveluhakemistoon

Palveluhakemistoon kootaan Myyrmäen suuralueella (Myyrmäki, Kaivoksela, Rajatorppa, Pähkinärinne, Hämeenkylä, Martinlaakso, Vantaanlaakso, Petikko) toimivia yrityksiä ja palveluita. Palveluita voi hakea hakemistosta sijainnin tai toimialan mukaan. Palveluhakemisto tulee näkymään myrtsi.fi verkkosivujen lisäksi Myyrmäki -liikkeen Facebook -sivuilla.

Palvelu on hinnoiteltu yrityksen koon mukaan. Työntekijämäärä on ohjeellinen ja jokainen voi valita itselleen luontevimmin soveltuvan kategorian. Tämä tieto ei näy itse hakemistossa.

Tiedot voi jättää kätevimmin verkkokaupassamme, jolloin saat kirjanpitokelpoisen kuitin.

Pienet yritykset (1 - 4 työntekijää) 25,00 euroa/vuosi

Keskisuuren yritykset (5 - 20 työntekijää) 50,00 euroa/vuosi

Suuret yritykset (yli 20 työntekijää) 100,00 euroa/vuosi

Mikäli et halua maksaa ilmoitusta samalla, voi jättää tiedot oheisella lomakkeella. Saat tällöin laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Haluan ilmoituksesta erillisen laskun

Ryhdy kumppaniksi

Etsimme myös 1 -3 yhteistyökumppania, jotka näkyvät materiaaleissamme ja tapahtumissamme laajemmin. Kumppanuuden sisällöstä sovitaan yhteistyökumppanin kanssa tarkemmin, mutta kumppaneiden logot näkyvät esimerkiksi kaikkien verkkosivujemme alalaidassa.

Voit ryhtyä kumppaniksemme verkkokaupassa:

Kumppani 1000,00 euroa/vuosi

tai ottamalla yhteyttä.

Viimeksi muutettutiistai, 26 helmikuu 2013 14:06
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Tietoa Myyrmäestä

MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit

Seuraavassa on esitelty MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit 2014 - 2015. Klikkaamalla logoa pääset kumppanin omille sivuille.

Log In or Sign Up

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?