Tilojen ja kaluston käytöstä perittävät maksut 2018

Tapahtumatilojen ja kaluston ylläpidosta  aiheutuu MYYRMÄKI-liikkeelle kustannuksia.Vastaamme mm. montun siivoamisesta sekä ilkivallan aiheuttamien vaurioiden korvaamisesta. Koska kaupungin MYYRMÄKI-liikkeelle osoittama taloudellinen tuki supistui kolmanneksella vuonna 2017 joudumme jatkossa perimään kaluston ja tilojen käytöstä joissakin tapauksissa pientä korvausta. Tilojen käyttö on kuitenkin aina maksutonta sellaisissa asukkaiden paikallisten ryhmien järjestämissä tilaisuuksissa joihin ei saada julkista tai kaupallista rahoitusta. Tutustu maksuperusteisiin ja montun käyttöehtoihin Montun varausehdot ja hinnat.

Varattavat tilat

MYYRMÄKI-liike hallinnoi Myyrmäen montun ja Myyrmäen aseman lippuhallin käyttövuoroja. Varauskalenteriin pääsee sivun oikean laidan valikosta. Varattavissa on kolme eri tilaa:
1. Myyrmän monttu
2. Pop up kahvila
3. Myyrmäen aseman lippuhallin tapahtumakäyttö
4. Myyrmäen aseman näyttelykäyttö

Tilojen varaaminen tapahtuu varauskalenterin kautta. Varaajat saavat tarkemmat ohjeet avaimen noutopaikasta sekä kaluston käyttöohjeista sähköpostitse.

Sivun oikean laidan valikosta löydät myös ohjeita tapahtumien järjestämiseen. Montulla ja asemalla järjestettävissä tilaisuuksissa et tarvitse maanomistajan tai tilanomistajan lupaa, kunhan varaat tilan asianmukaisesti. Tilaisuuden luonteesta sekä odotettavaissa olevasta yleisömäärästä riippuu tarvitseeko montulla järjestettävästä yleisötilaisuudesta tehdä ilmoitus poliisille, laatia pelastussuunnitelma sekä tehdä ilmoitukset ympäristöviranomaiselle. Asemalla näitä ei pääsääntöisesti tarvitse tehdä.

Voit hakea tilaisuuksien järjestelykuluihin aluerahaa tai kulttuuri-/nuorisotoimen kohdeavustusta. Samaan tapahtumaan voi avustusta hakea kuitenkin vain yhdestä paikasta. Hakemukset tulee jättää 21 vrk ennen tilaisuutta.

Myyrmäen monttu

  

Myyrmäen monttu on vanhan terveysaseman tontilla sijaitseva väliaikainen tapahtumapuisto, joka on tapahtumakäytössä kunnes rakentaminen tontilla alkaa vuosien 2018 - 2020 aikana. Myyrmäen monttu soveltuu erilaisten ulkoilmatapahtumien kuten konserttien, kesäteatterin, sirkuksen, lastentapahtumien, kirpputorien, puistoliikunnan tarpeisiin. Myyrmäen montun perusvarustukseen sisältyy:
- Esiintymislavakontti josta löytyvät äänentoistolaitteet (ns. laulukamat), ulkoilmaelokuvakangas
- Pop up -kahvilakontti josta löytyy jääkaappi, mikro, kahvinkeinin ja vedenkeitin
- Varastokontti josta löytyy maitokärryt, nokkakärryt, festaripöytiä penkkeineen, isot roska-astiat, opastaulu, ruohonleikkuri, haravat

Montun kesäkausi alkaa huhtikuun puolivälissä ja päättyy lokakuun puolivälissä. Lumi- ja pakkastalvina montulla on erikseen talvikausi tammikuun-maaliskuusta. Mahdollisen talvikauden varauskalenteri avataan vuodenvaihteen tienoilla.

Monttu on MYYRMÄKI-liikkeen hoidossa, joten tarvitsemme talkooapua nurmikon leikkuuseen sekä montun siistinä pitämiseen.

Montun yhteydessä toimii Myyrmäen graffuseinä, joka on tarkoitus muuttaa Iskostien suuntaiselta sivulta kaksipuoliseksi. Graffuseinän toisen puoliskon sisäseinälle tulee kaupunkiviljelylaatikoita.Pop Up kahvila

Montulla on pop up kahvilakontti, jonka voit varata myös erikseen lyhytaikaista pop up kahvilatoimintaa varten.
Kahvilakontin varustukseen kuuluvat minikeittiö jääkaapilla ja keittolevyillä, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä 5 kpl festaripöytiä asiakkaita varten.

Myyrmäen aseman lippuhalli

  

Myyrmäen aseman entistä lippuhallia voi käyttää pienimuotoisten tapahtumien kuten konserttien, järjestöjen esittelypisteiden, asukasfoorumien, informaatiotilaisuuksien ja vastaavien järjestämispaikkana. Tila on käytettävissä arkisin ruuhka-aikoijen ulkopuolella klo 9 - 15 sekä 18 - 22 välillä ja viikonloppuisin klo 9 - 22 välillä. Tapahtumia järjestettäessä tulee turvata junamatkustajien esteetön kulku. Asemalta löytyy:
- penkit ja jakkarat 40 hengelle
- 3 pöytää pukkijaloilla
- äänentoistolaitteet
- valkokangas
- dataprojektori (eri tilauksesta)
- julkinen piano

Aseman lippuhalli on käytettävissä ympäri vuoden. Aseman ulkopuolella Punamultatorilla on maanantaisin, keskiviikkoisin sekä lauantaisin klo 9 - 20 avoin kirpputori, johon kuka tahansa voi tulla myymään omien pöytien, rekkien tai vilttien kanssa.

Myyrmäen aseman näyttelysermit

  

Myyrmäen asemalta löytyy 5 kpl näyttelysermejä, joiden avulla asemalla on mahdollista järjestää taide- tai valokunäyttelyitä. Sermit soveltuvat myös eri yhteisöjen toiminnan esittelyyn.

 

Viimeksi muutettutorstai, 26 touko 2016 23:57

MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit

Seuraavassa on esitelty MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit 2014 - 2015. Klikkaamalla logoa pääset kumppanin omille sivuille.

Log In or Sign Up

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?