Hankkeet

MYYRMÄKI-liikkeen toiminta rakentuu pääasiassa itsenäisten hankkeiden varaan. Näistä jokaisella on omat vastuuhenkilöt sekä toteuttajaryhmänsä. Hankkeista vain pieni on tarkoitettu pysyviksi vaan niillä on kaavailtu päätepiste jolloin hankkeen tulisi olla valmis. Toki osa kaupunkitapahtumista kuten vaikka Puistokirppikset ovat vuosittain toistuvia. Isoa osaa hankkeita toteutetaan yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Joistakin isommista hankkeista kuten Myyrmäen näyttämöstä muodostuu ajan myötä itsenäisiä rekisteröityjä toimijoita. MYYRMÄKI-liikkeen roolina on toimia verkostomaisena koordinaattorina tälle kaikelle.

Meneillään olevat hankkeet:

Onko sinulla idea? Haluatko käynnistää oman hankkeen Myyrmäessä?

Kaipaatko uuden tyypistä kaupunkitapahtumaa tai kohennusta lähiympäristöösi. Meillä jokaisella on mahdollisuus käynnistää MYYRMÄKI-liikkeen puitteissa uusia hankkeita Myyrmäen suuralueelle.

Mikäli Sinulla on idea, tule mukaan tai ota yhteyttä!

Hankeisiin ryhtymisestä päätetään kuukausittain pidettävissä miiteissä tai virtuaalimiitissä johon jokaisella on mahdollisuus liittyä. Miittien ajankohdat löytyvät tapahtumakalenteisrista. MYYRMÄKI-liikkeen verkostojen ja Facebook-sivuston kautta on mahdollista löytää muita samanhenkisiä mukaan. Liikkeen resurssit ja välineet mahdollistavat hankkeiden valmistelun, viestinnän sekä toteutuksen. 

Viimeksi muutettutorstai, 24 heinäkuu 2014 00:48

MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit

Seuraavassa on esitelty MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit 2014 - 2015. Klikkaamalla logoa pääset kumppanin omille sivuille.

Log In or Sign Up

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?